sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Hei taas kaikki! Pitkästä aikaa, kuten tavaksi on tullut. :D Vuosikin on kerennyt vaihtua. Olen taas niin pitkään halunnut kirjoitella tänne kaikenlaista, eikä kiirekkään ole voinut olla tekosyynä, sillä olen ollut kolmisen viikkoa joululomalla. En vain ole jaksanut kaiken joulutohinan ja sukulaisten näkemisen lomassa kirjoitella mitään. Edellinen postauskin on jo kahden kuukauden takaa :P Hups!

Kadehdin teitä kaikkia jotka jaksatte kirjoitella pitkiäkin juttuja tasaiseen tahtiin eikä tule sitten pidettyä useamman kuukauden taukoja. (Ainakaan varoittamatta). Olisipa itselläkin jaksamista sellaiseen, mutta elämä ja arjen kiireet vievät minut aina niin mennessään ettei itsekään pysy ihan mukana. Jos jotain hyvää pitää keksiä tästä hiljaiselosta, niin ainakin on rutkasti kirjoiteltavaa vielä vuosikymmenten ajaksi jos tällä tahdilla jatkan. :D

En halua luvata uuden vuoden kunniaksi yhtään mitään tämän blogin suhteen, mutta haluaisin olla vähän aktiivisempi. Jos saisin kirjoitettua edes kerran kuussa niin, ette ehkä ajattelisi tämän blogin olevan täysin kuollut ja kuopattu.

Vuoden aikana on tullut esiteltyä useita blu-ray julkaisuja (ja yksi dvd:kin)


Blogin sisältöä on myös tullut pohdittua paljon. Olen miettinyt, että pitäisikö minun luopua ehkä turhankin tiukasta aihepiiristä (Disney keräily) ja kirjoitella myös muista Disney-jutuista? Tai esim. julkaisuja esitellessäni kirjoittelisin muutakin julkaisuun/elokuvaan liittyvää kuten mielipiteitäni itse elokuvasta tms? Joku postaussarja olisi kanssa kivaa toteuttaa... hmm. Mitä mieltä te arvoisat lukijani olette jos teitä siellä on? :D

Joka tapauksessa tämä blogi ei kuole mihinkään tänäkään vuonna, siitä haluan olla varma. Toivottavasti tämä vuosi on teille kaikille erityisen antoisa ja paljon kivoja juttuja tapahtuu! Palaillaan asiaan vielä monta kertaa vuoden aikana!


3 kommenttia:

 1. Jiihaa! Hyvä että olet yhä siellä blogia kirjoittelemassa - muuta en tosin ole ajatellutkaan. :) Meillä kaikilla tulee kausia, jolloin kirjoittaminen ei syystä tai toisesta vain luonnistu, ei vaikka vain huvita, ja se on ihan ymmärrettävää. Saat pitää siis rauhassa taukoja ja kirjoitella omalla tahdillasi - tämä lukija ainakin lupaa pysyä kyydissä! :)

  Disney-keräilystä on mukava kuulla juttuja, että älä niiden kirjoittamisesta ainakaan luovu. Voithan sinä keräilyn lisäksi alkaa kirjoittelemaan jostain muustakin, justiinsa vaikka omista mielipiteistäsi elokuviin liittyen. Muiden mielipiteitä on aina mukava lukea. Ja vaikkapa TOP-listoja - niitä on myös helppo ja nopea yleensä kirjoitellakin. ;) Minun puolestani saat siis laajentaa kirjoitusaiheitasi ihan omien mielenkiinnon kohteitesi mukaan!

  Niin ja hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa kun aiot jatkaa lukemista, kävi miten kävi! :D
   Keräilyjutuista en ole tietenkään luopumassa, ovathan ne yhä lähellä sydäntäni. Pitää katsoa mitä sitä keksisi tälle vuodelle blogin suhteen. :)

   Hyvää tätä vuotta sinullekin! ^^

   Poista
 2. Minäkin toivoisin mielipidejuttuja leffan sisällön esittelyn lisäksi. Myös opisi kiva tietää kun katsot vaikka julkaisun trailereita, että antaako ne sinusta oikean kuvan elokuvasta yms.

  VastaaPoista