perjantai 6. lokakuuta 2017

Frozen kokoelma

Hei taas! Edellisestä postauksesta on kulunut taas kerran suorastaan syntisen pitkä aika, mutta tässä olen jälleen. :D Kiirettä on pitänyt, ja kaikenlaista on kerennyt tapahtua. Olen muuttanut omilleni lapsuudenkodistani etelän menevään sykkeeseen ja työtkin vievät suuren osan päivästä. Onneksi lomalla löytyy aikaa kirjoittamiseen yllin kyllin.

Minulla ei ole mitään valtavan suurta tai omistautunutta Disney kokoelmaa, eikä tavaraa ole kertynyt yksittäisistä elokuvista kovinkaan runsaasti. Ainoa poikkeus on Frozen, johon ihastuin sen ilmestyttyä ja kaikenlaista elokuvaan liittyvää olenkin haalinut itselleni.


Frozen tavaraakaan minulla ei ole kauheita määriä, mutta eipä tarvitse ollakaan. Itse ainakin tykkään enemmän keskittyä keräämään niitä juttuja joista oikeasti pidän, eli kokoelman koko ei ole minulle se ensisijainen seikka.


Kuvan keskiriviltä löytyvät Anna ja Elsa -figuurini Disney Infinitystä. Frozenin Deluxe Edition soundtrackin tilasin aikoinaan Yhdysvaltojen Amazonista. Olisin tuolloin halunnut alkuperäisen painoksen soundtrackista mikä tuli kimaltavassa kartonkikotelossa, mutta ensimmäinen painos oli jo loppu ja toinen olikin ihan tavallisesti muovikotelossa. Olen silti edelleen tyytväinen tähän omistamaani versioon.


Classic Elsa -nukke on ensimmäinen Disney Store ostokseni ikinä, ja hyvä ostos olikin! :D Taustalta pilkottavat kaverini tekemä Olaf-taulu, joka roikkuu edelleenkin seinälläni, sekä The Art of Frozen -kirja, joka puolestaan on suoranainen aarreaitta mikäli on kiinnostunut elokuvan etenemisen eri vaiheista.


Disney Satuklassikot -sarjaan kuuluvan kuvakirjan ostin nimenomaan sen nätin kuvituksen takia. 

Itse elokuva minulla on kolmena kappaleena. 3D-blu-ray on se mitä olen näistä katsonut eniten. 3D-versiota en ole koskaan nähnyt, sillä meillä ei ole siihen sopivaa soitinta, mutta julkaisu sisältää myös normaalin blu-rayn ja se on ollut kovassa käytössä. DVD:n ostin ihan sen takia, että blu-raylla ei ole islanninkielistä dubbia ollenkaan, ja halusin katsoa elokuvan eräs kerta sillä dubilla. Kyseessä on muuten tasokas dubbi, kannattaa kuunnella! Frozenin italiankielisen blu-rayn eräs kaverini ystävällisesti toi Italian matkaltaan. Hävettää myöntää, mutta en ole vieläkään saanut sitä katsottua, vaikka italiankielisen version fani olenkin. Pitäisi vain ottaa itseä niskasta kiinni. :D


Suuret, nätit ja laulavat Elsa ja Anna -nuket on myös tilattu Disney Storesta. Tällä hetkellä ne sijaitsevat tilanpuutteen takia lapsuudenkotini kaapissa. Jospa niille löytyy taas tilaa jossain kohti. Säilytin nukkejen alkuperäiset pakkaukset joissa ne nyt odottelevat päivävaloa, joten pölyttyminen ei ainakaan pitäisi olla ongelma.

Elsa-muki on erään kolmannen kaverini tuliainen Skotlannista. Muki ei ole vielä päässyt käyttöön, mutta se palvelee onneksi hyvin koriste-esineenä kunnes se pääsee palvelemaan sille tarkoitetussa tehtävässä.

Tässä oli lyhyt katsaus kaikkeen siihen Frozen tavaraan mitä tällä hetkellä kotoa löytyy. Tekstin sekaan upotettujen linkkien kautta pääsette lukemaan enemmän kustakin tavarasta.
Oli todella kiva kirjoitella taas pitkästä aikaa! Pitää koettaa olla vähän aktiivisempi eikä pitää useamman kuukauden taukoja. :D Jospa piditte postauksesta ja ensi kertaan!

ps. Minulla on myös toinen blogi, jossa kertoilen vähän rennommin ja vapaammin muusta keräilystä ja kulttuurijutuista. Blogiin pääsette tästä. (Suosittelen asentamaan selaimeen jonkun adblock-lisäosan, jotta livejournalia vaivaavat mainokset eivät häiritse.)


2 kommenttia:

 1. Upea kokoelma!! Nuo sinisen sävyt näyttää yhdessä kovin hienoilta. :D Elsa-muki on kyllä suosikkini.

  Ja oho, onko tuo Frozen DVD:n tummansininen kotelo ihan alkuperäinen? :o Mulla on ollut sellainen käsitys, että Suomen Disney vaihtoi nuo kotelot sinisistä läpinäkyviin jo jossain vuoden 2010 tienoilla. Edelleen yritän metsästää kaikista leffoista versioita, joissa nuo tummat kannet on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :)
   Ei ole valitettavasti alkuperäinen kotelo. xD Vaihdoin vanhan tummansinisen kotelon tuohon jostain vanhasta Disney piirretystä, koska nuo vanhat kotelot ovat kestävämpiä ja klassikot näyttävät erityisen hienoilta nimenomaan noissa koteloissa mielestäni. :) Näin olen tehnyt kaikkien klassikojen kanssa mitä omistan dvd:nä.

   Poista