lauantai 6. toukokuuta 2017

Mukeja ja figuureja

Hei taas! Muutamaa Disney-juttua en ole tietääkseni vielä täällä blogissa esitellyt, joten pidemmittä puheitta asiaan.


Ensimmäisenä Elsa-muki, jonka kaverini toi tuliaisiksi Brittien Disney Storesta vaihtovuotensa jälkeen pari vuotta sitten.


Mukin pintaa koristaa kaksi taidekuvaa Elsasta lumihiutaleiden kera. Tilavuutta mukilla on noin puoli litraa, joten se sopii erinomaisesti vaikka kaakaomukiksi kylmien talvi-iltojen iloksi.
En ole itse asiassa käyttänyt mukia vielä kertaakaan. Minulla on ollut jo tarpeeksi mukeja käytössä, joten tämä on saanut komeilla hyllyssä muiden Frozen-tavaroiden vieressä. Enköhän mukin kuitenkin käyttöön vielä joku päivä ota!


Toinen ostos on Disney Infinityn Nick Wilde -figuuri. Tämän ostin läheisestä marketista heti katsottuani Zootropoliksen elokuvateatterissa. Olin elokuvasta niin haltioitunut, etten voinut vastustaa kiusausta ostaa figuuria. 


Toistan itseäni kun sanon, että Infinity-figuurit ovat erittäin kuvauksellisia hyvän laatunsa, hahmojen tunnistettavuuden ja yksityiskohtiensa ansiosta. Eikä Nick ole poikkeus.


Omistan tällä hetkellä neljä Infinity-figuuria ja mieluusti hankkisin lisääkin kokoelmaan, ovathan nämä tasokkaita ja hienon näköisiä, vaikkei itse peliä omistaisikaan. (Kuten minä.)
Disney aiheisia mukejakin keräilisin mieluusti, mutta rahaa ei minullakaan ole loputtomiin, joten tällä hetkellä tyydyn vain tuohon yhteen. 

Tässä juttua tällä kertaa! Hyvää viikonloppua itse kullekin. :)

2 kommenttia: