torstai 30. maaliskuuta 2017

Hei taas ja anteeksi!

Mitä ihmettä? Olen edelleen hengissä? Viimeisen postaus tänne tuli yli vuosi sitten... Miten voi olla mahdollista että olen hyljännyt tämän blogin ja samalla teidät yli vuodeksi? Muutuinko yhtäkkiä niin sydämettömäksi ja julmasti nauraen päätin olla enää postailematta tänne?

No juttu ei mennyt ihan niin ja olen ehkä selityksen velkaa. :P


Blogin väliaikaiselle kuolemalle on muutama syy. Ensinnäkin minulla oli viime keväänä koko ajan kauhea kiire ja stressi. Aikaa ei enää jäänyt postailuun ja siitä se sitten hiipui. Toisena syynä oli Disney- ja keräilyinnostuksen laskeminen tuona keväänä. Postauksien tekeminen alkoi tuntua hyvin työläältä pakkopullalta ja lopulta koko blogi alkoi vähän ahdistaa. Miksipä sitten toeuttaa pakolla jotain, mistä ei enää nauti. Oli itse asiassa ihan hyvä pitää omaan blogiin etäisyyttä pidemmän aikaa.

Mutta nyt olen taas palannut blogin ääreen jatkamaan sujuvasti siitä mihin jäätiin. Innostus Disney keräilyyn on taas noussut ja olenkin viime aikoina tehnyt useamman disney-ostoksen.
Siivoilen tätä blogia alkuun vähän ja poistinkin täältä turhia tiedote-postauksia joissa lähinnä selittelin kuinka minun piti postailla ja miksi se ei onnistunut. :D Nyt en jaksa ottaa postaustahdista tai mistään sellaisesta paineita, ja menen oman jaksamisen ja innostuksen mukaan.

En tiedä onko siellä enää yhtään kiinnostunutta lukijaa, kerta olin yli vuoden poissa näistä hommista, mutta tuntuu silti mukavalta olla taas blogin äärellä ja päästä kirjoittamaan juttuja omaksi, ja teidän iloksi. Kuka tietää kestääkö tämä uusi innostus kauaa, mutta tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä. :)

Palaillaan siis asiaan piakkoin! Hyvää kevättä kaikille! ^^Ei kommentteja:

Lähetä kommentti