lauantai 5. joulukuuta 2015

Disney Store - Laulava Anna nukke

Hei jälleen! Pitkästä aikaa pääsen taasen postausta kirjoittelemaan. Tuntuu että teen tätä joka postauksessa, mutta pahoittelut siitä etten ole kerinnyt viime kuukausien aikana postailemaan yhtään. Koulu vei todella paljon aikaa sillä oli aika työläs jaksokin. Koko ajan piti tehdä ties mitä esseitä ja puheita ja kaikkea :D Runsaat postausideat kuitenkin odottelevat mielen perällä!

Mennään kuitenkin asiaan! Ajattelin, että tämän postaustauon voisi lopettaa näin joulun alla Frozen-teemaisella postauksella. Liitän Frozenin kuitenkin erittäin vahvasti jouluun ja joulunaikaan, sillä kävin sen katsomassa (huhhuh jo) kaksi vuotta sitten pari päivää ennen jouluaattoa. Nyt olisikin aika esitellä jo yli vuoden takaista ostosta Disney Storesta aiheeseen liittyen.


 Viime vuoden syyskuussa valtavan Elsan ei enää tarvinnut laulaa surullisesti Let It Go:ta yksin, sillä 17-tuumainen Anna saapui duetoimaan siskonsa kanssa. Anna valitettavasti päätyi useaksi kuukaudeksi kaapin perälle odottamaan omaa lauluvuoroaan.... Ups! Tilanne on kyllä korjattu ja Anna pääsi vapauteen siskonsa luokse pari kuukautta sitten. :D Annan pakkaus on lähes identtinen Elsan paketin kanssa. Lukuun ottamatta tietenkään muutamia yksityiskohtia. Pakkaus on kuitenkin mielestäni edelleenkin kaunis eikä täynnä turhaa tavaraa. Ja sopii hyvin yhteen myös Anna-nuken kanssa.


 Anna on kyllä erittäin nätti! Aluksi vierastin nuken erittäin tummaa silmämeikkiä, mutta loppujen lopuksi ne sopivat sittenkin hyvin! Ainakin näin luonnossa nukke ei näytä niin kajaaloidulta kuten Disney Storen keskinkertaisissa kuvissa. Anna-nukke on Elsan tapaan 17-tuumainen, eli normaalia Barbie-nukkea selvästi korkeampi! Kokovertailua löytyy mm. täältä!


Anna on kyllä erittäin kuvauksellinen nukke. Asu on hyvinkin kimalteella varusteltu, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi, ja asukin on elokuvasta tuttu! Mukaan olisin toivonut talviviittaa ja lapasia jotka olivat elokuvassa olennainen osa varustusta, mutta käyhän se näinkin! Asu ei ole ainakaan yhtä pliisu mitä laulavan Elsan, jos muistatte! Nuken ylätorso on kokonaan jään sinistä muovia, kuten laulavan Elsan kädet valotoiminnon takia, mutta sinisyys on onnistuttu peittämään nerokkaasti LÄPINÄKYVÄN paidan alle!


 Anna laulaa pätkän ikonisesta laulustaan, For the First Time in Forever. Tai kuten pakkauksessa huvittavasti ilmaistiin: "Anna sings, For the First time!" Valitettavasti tämä Anna ei laulanut ensimmäistäkään kertaa, vaikka kuinka yritin liiketunnistinta aktivoida. Luultavasti kyse on toimimattomista pattereista, tai niiden puutteesta. En kuitenkaan vielä jaksanut kokeilla paristojen vaihtoa, mutta jos tässä joku päivä jaksaisi kokeilla, josko nukke alkaisi laulaa yhtä kovaa ja railakkaasti mitä Elsa. :D Nukessa on myös valotoiminto kuten. Nuken laulaessa hänen rintaansa, sunnilleen sydämen kohdalle, syttyy valo. Samaisesta kohdasta Anna lähti sulamaan jääpatsasmuodostaan itse elokuvassakin, joten tätä "tosi rakkauden teko" -tematiikkaa löytyy!


Nyt siskokset ovat viimein yhdessä ja päivä paistaa tännekin! Mitä mieltä olette laulavista siskoksista? Onko teillä jompikumpi, vai kenties kummatkin? Jos ei ole postauksesta kommentoitavaa, niin voitte kertoilla vaikka muuta! Esimerkiksi joulun odotuksestanne tai sitten vain muista aiheista! Turistaan kommenteissa! :)

5 kommenttia:

 1. Oi, ihana nukke ;3 multa ei löydy yhtäkään Disney Store frozen nukkea valitettavasti, vain kirppikseltä löydetty Rapunzel.. Taisi olla tehty vuonna 2007-2008? En

  VastaaPoista
 2. Ähh.. Tuo kommentti loppui tohon enkä nyt nää mistä jatkaa kun kommentti näytetään hyväksynnän jälkeen mutta..
  Siis se Disney Store malli jolla on 3 ripseä xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauksesi ei vielä soita kelloja... :D Löydätkö nukestasi vaikka tuotekuvaa jonka voisit linkata tänne kommentteihin? :)

   Poista
 3. On kyllä ihania nukkeja sinulla! Minua tosin vieläkin hämmentää se, että Elsan kädet ovat siniset... Vaikka hänellä nyt onkin ne hanskat kädessään, mutta kädet näyttävät silti enemmän paleltuneilta. :D

  Olet muuten saanut minulta Liebster-tunnustuksen ihanasta blogistasi! Lue lisää:

  http://ihmeidenaukio.blogspot.fi/2015/12/liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh... Elsan kädet ovat siniset varmaan hienojen jäisien valotehosteiden takia.:D Mutta kieltämättä siskosen kädet näyttävät menneen todellakin kuolioon liian pakkasen takia. :D

   Ja voi että kiitos paljon tunnustuksesta! ^--^ Pitääpä käydä katsastamassa!

   Poista