perjantai 7. elokuuta 2015

Olipa Kerran - 2.kauden boksi

Heipä hei jälleen! Kesä(loma) alkaa pian olla lopuillaan (ainakin minun osaltani) ja kesälomastani ei ole puuttunut menoa eikä meininkiä! Siinä suurin syy miksi en ole kerennyt järin postailemaan, mutta postauksia olen saanut suunniteltua aika kiitettävissä määrin. :) Vaikka postaustahti näyttäisi olevan aika hidas, niin postauksia on silti vielä millä mitalla tulossa.

On aika kertoilla vähän fiiliksiä Olipa Kerran -tv-sarjan toisesta tuotantokaudesta. Toinen kausi oli mielestäni heikompi mitä ensimmäinen, mutta kuitenkin erittäin mielenkiintoinen. Toisen kauden aikana esitellään uusia hahmoja ja vanhojen hahmojen taustatarinoita syvennetään uusilla satumetsä-kohtauksilla. Toista tuotantokautta oli myös hyvin erilaista katsella ensimmäisestä kaudesta hyvinkin paljon poikkeavan juonen takia. Ensimmäisen kauden lopputapahtumat sallivat, että sarjaa saatiin vietyä heti toisenlaiseen suuntaan, ja hahmokehitykselle jäi paljon tilaa.2.kauden kansikuva mukailee ensimmäisen boksin kantta. Sarjan keskeisimmät hahmot poseeraavat ylhäällä ja alhaalla komeilee (tällä kertaa hieman erilainen) komea maisema Storybrookesta. Pidän siitä, että boksien kansikuvista tehtiin yhdenmukaiset. Tulee selvästi kuva, että nämä boksit kuuluvat samaan sarjaan. Harmi että tätä linjaa ei jatkettu enää myöhempien kausien bokseissa, mutta siitä lisää joskus myöhemmin.Myös selkämyksen kohdalla jatkettiin samaa linjaa ensimmäisen boksin kanssa. Selkämys näyttää hienolta tummissa väreissä. Tällä kertaa vähän tummemmissa kuin ensimmäinen kohdalla. Alareunassa komeilee tällä kerralla kuva Reginasta eli pahasta kuningattaresta. Pidän ideaa mukavana, että joka kaudella selkämyksessä komeilee aina eri hahmo. Sillä sarjahan ei enää myöhemmillä kausillakaan keskity kovinkaan olennaisesti pelkästään Emmaan.Takakannen kuva antaa jälleen paremman kuvan sarjan satu-teemasta. Teksti on normaaliin tapaan neljällä pohjoismaisella kielellä ja lisämateriaalia löytyy kiitettävän runsaasti. ÄLÄ LUE kuvan takakansitekstiä ellet halua tietää MITÄÄN 2.kaudesta.

Toisella kokonaisella tuotantokaudella on ensimmäisen kauden tapaan 22 jaksoa. Eli paljon lisää seikkailua on luvassa Storybrookessa ja lumotussa metsässä jos kauden halajaa katsoa. :) Vaikka kausi onkin mielestäni vähän heikompi mitä ensimmäinen, on silti luvassa hyvää viihdettä jos tällainen genre uppoaa ja ensimmäinen kausi herätti mielenkiinnon! Mitä mieltä te olette 2.kaudesta?3 kommenttia:

 1. Nytten tuli musitokatkos, en muista mitään kakkoskaudesta! Tällä hetkellä odottelen neloskautta koska Frozen forever! Mistäs tämän löysit? Olen kiinnostunut näistä ;)

  http://hirvioidentalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neloskausi oli kyllä erinomainen, ja Frozen juoni toimi hyvin! :)

   Ihan perus marketeista ja nettikaupoista löytyy. (Discshop, Topten, CDON.com jne.) :)

   Poista
 2. Tämä on kiva sarja! Olen katsonut jo kaikki kaudet :) Kuningatar on ihanin hahmo!

  VastaaPoista