tiistai 18. elokuuta 2015

Kuinka köyhdytät keräilijät a la Disney Store

Hei jälleen! Kuten otsikosta voi päätellä, tänään on juttua liittyen Disney Storeen. Ja tarkemmin sanottuna miljoonaan (noh, tuo oli ehkä vähän liioiteltu luku...) Limited Edition nukkeen, jotka nyt syksyn aikana tulevat myyntiin. Listaan tähän postaukseen kaikki syksyn aikana ilmestyvät Disney Storen Limited Edition nuket, ilmestymispäivät ja euroopan hinnat.

Aloitetaan! Ensimmäisenä Disneyn Designer Fairytale collection: Heroes and Villains -linja. Tähän linjaan kuuluu 5 kahden nuken settiä, eli kaksi hahmoa viidestä Disneyn klassikosta. Jokainen setti tulee myyntiin Disney Storen sivuille ja myymälöihin eri päivinä syksyn ajan.


Lumikki ja Noita
Euroopan kappalemäärä: 1000 kpl.
Julkaisu: 29.9.15
Kapteeni Koukku ja Peter Pan
Euroopan kappalemäärä: 1000 kpl.
Julkaisu: 6.10.15
Tähkäpää ja Gothel
Euroopan kappalemäärä: 1000 kpl.
Julkaisu: 13.10.15
Ariel ja Ursula
Euroopan kappalemäärä: 1000 kpl.
Julkaisu: 20.10.15
Elsa ja Hans
Euroopan kappalemäärä: 1000 kpl.
Julkaisu: 27.10.15


Jokainen setti maksaa £100 eli noin 142€ 

Omasta mielestäni kaikki setit ovat erittäin hyvin onnistuneita ja nuket ovat kauniita ja yksityiskohtaisia. Miinuspuolena on settien huokea hinta + postikulut, mutta ovat kyllä mielestäni hintansa väärti. :) Suosikkini tästä kokoelmasta ovat Tähkäpää ja Gothel.


Disney Storelta on tulossa myös yksi Fairytale Collection Couple -setti. (En ole kovin varma virallisesta nimestä, jota en löytänyt mistään.)


Kristoff ja Anna
Euroopan kappalemäärä: 1024kpl
Julkaisu: 3.11.15
Hinta: £100 = n.142€

Kristoff ja Anna peikkoasuissa on kyllä erittäin suloinen idea ja nuketkin näyttävät kauniilta. :) Kaipaisin kyllä Kristoffille vähän iloisempaa ilmettä tuon kyynisen tuijottelun sijaan. :D


Seuraavaksi luvassa 17-tuumaisia nukkeja: Disneyn Aladdin - elokuvasta julkaistaan Diamond Edition, jonka kunniaksi Disney Store teki 4 Limited Edition nukkea elokuvan hahmoista.


Aladdin 17'
Euroopan kappalemäärä: Ei ilmoitettu
Kokonaiskappalemäärä: 3500klp
Julkaisu: 13.10.15

Hinta: £72 = n.102€Jafar 17'
Euroopan kappalemäärä: Ei ilmoitettu
Kokonaiskappalemäärä: 2500kpl
Julkaisu: 13.10.15
Hinta: 
£72 = n.102€
Jasmine 17'
Euroopan kappalemäärä: 500kpl 

Kokonaiskappalemäärä: 5000kpl
Julkaisu: 13.10.15
Hinta: £72/84€


Disney Storen Aladdin nuket ovat mukavan yksityiskohtaisia ja varmasti hintansa väärtejä! Minusta Henki olisi todella oiva lisä kokoelmaan, ja onhan hän tärkeä hahmo elokuvassa. Missä Hengen oma LE-nukke luuraa?? Itse en ole näistä Aladdin nukeista kiinnostunut, enkä aio yhtään yrittää ostaa. Jasmine nukesta oli 23D Expossa myynnissä LE500 punapukuinen "orja"-versio (kyseinen Jafarin taikoma asu nähdään Aladdinin loppupuolella), mutta kyseistä nukkea ei ole tulossa muuten myyntiin. Siniasuisen Jasminen julkaisupäivää Euroopassa ei ole Disney Store UKn Facebook virallisesti varmistanut, mutta voi olettaa että Jasmine julkaistaisiin samana päivän kuin Aladdin ja Jafar eli 13.10.15. EDIT: Myös Jasminen julkaisupäivä on ilmoitettu. Lisäsin päivämäärän kuvan alle. 


Ei tässä vielä kaikki! Disney Store on myös ilmoittanut julkaisevansa kaksi 17-tuumaista Frozen Fever LE-nukkea.


Anna 17'
Euroopan kappalemäärä: 1000kpl
Julkaisu: 3.11.15
Hinta: £72 = n.102€
Elsa 17'
Euroopan kappalemäärä: 1000kpl
Julkaisu: 3.11.15
Hinta: £72 = n.102€


Frozen Fever -nuket ovat todella suloisia ihanine yksityiskohtineen! Kumpikin nukke on erinomaisesti onnistunut. Voisin koettaa ostaa itselleni Elsan, mutta tiedän että julkaisupäivänä Disney Storen sivut luultavasti taas kaatuvat suuren ostajamäärän vuoksi. :D Mutta hei, aina kannattaa yrittää!


Siinä olivat kaikki syksyn Limited Edition nuket! Aika hurjasti eikös? Nukkejen eurohinnat (lukuunottamatta Jasminea,) ovat itse arvioimiani (valuuttalaskurilla muunnettu) eivätkä ole siis virallisia eurohintoja. Lisätietoa löytyy The Buzz -blogista ja UKn Disneystoren facebook-sivuilta. Postauksen kuvat ovat peräisin Disney Storen blogista ja UKn facebook-sivuilta. Tämän postauksen kirjoittaminen oli omalta osaltani yhtä sähläystä, joten jos minulla on virheitä olennaisissa (tai epäolennaisissa) tiedoissa, niin kommenteissa saa ilmoittaa, niin korjaan ne. :) Jos teillä on jotain täydennettävää tietoihin, niin siitäkin saa vihjaista!

Itse pohdin näiden nukkejen kohdalla yrittäväni ostaa Designer-kokoelmasta Tähkäpään ja Gothelin, sillä he ovat mielestäni kokoelman parhaat nuket. Jos suunnitelmani ei onnistu, ajattelin yrittää Ariel&Ursula tai Elsa&Hans settiä, riippuen tietenkin rahatilanteestani syksyn aikana. :P Frozen Fever -nuket kiinnostaisivat hirveästi myös, mutta saapi nähdä marraskuun puolella, että kuinka köyhä olen ja sen mukaan menetellä niiden nukkejen kanssa. :D

Oletteko te ostelemassa Limited Edition -nukkeja tänä syksynä? Ovatko kokoelmat/nuket teidän mielestänne ostamisen arvoisia? Kommentteja ja mielipiteitä sekä hyvää keskustelua otetaan ilolla vastaan! :)


11 kommenttia:

 1. Suosikkejani oli Tähkäpää ja Gothel, onhan tuo Elsa ja Hans pakettikin kiva, mutta 2 *
  "Helsa" pakettia?! (siis tuo ja se 17' paketti) olisivat voineet tehdä Annan ja Hansin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä tarkoitat tuolla 17' pakettilla, muta minuakin vähän rupeaa jo ärsyttämään että Annaa poljetaan alas Elsan suosion kustannuksella :P Onhan Designer Fairytale sarjassakin tuo Elsa ja Hans setti, ja expossa oli myynnissä toinen Elsa/Hans setti, hahmoilla oli vain eri asut. Ja Annahan se nimenomaan pelasti siskonsa Hansin seivästystuokiolta.

   Poista
 2. Voi juma, kiitokset tästä postauksesta, olen nimittäin itse ollut täysin uutispimennossa Disney storen LE-nukkejen kanssa. Nuo päähenkilö-pahis -setit ovat todella upeita kaikki, ja myös Kristoff&Anna -setti houkuttaisi. Oikeasti yritän pitää rahahanat kiinni keräilyharrastuksen suhteen, mutta tajusin juuri että tänä syksynä minun nimenomaan kannattaisi yrittää iskeä LE-nukkeihin, sillä opiskelen Irlannissa jonne postituskulut DS UK:sta ovat varmaan paljon pienemmät kuin Suomeen... Hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hienoa että postaukseni oli siis hyödyllinen! ^^ Mutta jos tänä syksynä Irlannissa oleskelet, niin tietenkin kannattaa tarttua tilaisuuteen! Ei hinta huimaa niin paljon päätä, sillä postikulut ovat luultavasti paljon pienemmät mitä Suomeen on.

   Itselläni on sellainen hankaluus, että melkein kaikkien nukkejen julkaisupäivä on arkena, jolloin joudun istumaan koulussa tietenkin, ja nuket ilmestyvät myyntiin yleensä jossain puolenpäivän tienoilla Suomen aikaa. Joten, vähän kinkkinen homma minulle, mutta täytyy laittaa armas isosisko asialle, jos hänellä ei vaikka sattuisi olemaan töitä arkena. :D

   Poista
 3. Onpas ihania nukkeja! Itse tykkään erityisesti tuosta Lumikki & noita-paketista, Anna & Kristoff -paketista sekä viimeisistä Frozen Fever -nukeista. Näiden viimeisten Annan ja Elsan asujen yksityiskohdat ovat upeita, ja heidän kantamansa tavarat kivoja. Aladdin-nuket eivät ole minusta kauhean onnistuneita... Jafar näyttää hassulta, eikä Aladdin näytä yhtään omalta itseltään (vaikka hänen pöksynsä upeat ovatkin). Jasmine-nukke näyttää taas minusta liian tutulta... Ihan kuin joskus aikaisemmin olisi ilmestynyt samannäköinen Jasmine-nukke...? Hänellä on myös kiiltävä iho, joka ei näytä kauhean kivalta.

  Itse en nukkeja keräile, mutta minusta on kiva aina katsella näitä nukkepostauksia, varsinkin esittelyjä kunkin Disney-keräilijän nukeista. Onnea vain mahdolliseen nukkejen metsästämiseen! Toivottavasti isosiskosi tai joku muu tuttavasi pääsee auttamaan sinua niiden hankinnassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahis&Hyvis setit ovat kyllä todella onnistuneet! Ja Frozen Feverit samoin! ^^

   Aladdin-nuket ovat minunkin mielestäni vähiten onnistuneita, mutta minusta Jafar on juuri ehkä parhaiten onnistunut! :D Aladdinhan ei tietenkään näytä itseltään, kuten eivät muutkaan aikaisemmat miespuoliset 17' LE-nuket... Jasmine on liiankin tuttu tosiaan, ja ehkä vähän tylsähkö, mutta mielestäni varmasti Jasmine fanit ostavat. Red-Jasmine, joka oli Expossa myynnissä, oli sitten ihan toista luokkaa noihin kolmeen muuhun verrattuna. Todella todella hieno ja yksityiskohtainen!

   Ja kiitokset onnentoivotuksista! Jospa sitä saisi vaikka jonkun nuken käsiinsä! :)

   Poista
 4. Gothel on kyllä superpähee, kelpais meinaan mullekin. Itse en vaan osaa arvostaa tätä Limited Edition juttua yhtään. Tässäkin on kyse kuitenkin lähtökohtaisesti Disney leluista jotka on lapsille tarkotettu leluiksi (joo, tiedetään tiedetään, on kaikenmaailman collector nukkejakin jne..) ja miun on niin vaikeeta ymmärtää että miksi tehdään kauniita nukkeja vain muutama ja sitten myydään niitä tuhansilla euroilla? Sitten ne nuket joita tehdään tuhottomasti ja myydään halvemmalla eivät koskaan ole ostettavan näköisiä.
  Joo, sori.. tulin tänne vaan vikisemään :D Tän viestin pointti oli siis se että miusta ois kiva kun kauniita nukkeja joiden valmistamiseen uppoaa paljon rahaa jaettais ilmaseksi kaikile jotka niitä haluaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha eipä vikiseminenkään haittaa! :D Täällä saa kyllä tuoda omat mielipiteet esiin, niin kuin juuri teitkin!

   Oikeassa olet pointeissasi! Etenkin Disney Storen Limited Edition nukeissa haiskahtaa pahasti raha, joka on tottakai lelukaupan tärkein tavoite. Saada tuottoa! :D Mutta minunkin mielestäni LE-nukkesysteemi on erityisen naurettava nykyään kaikin puolin. Monista LE-nukeista kyllä tykkään, kun kauniita ja yksityiskohtaisia ovat, ja onhan toki hienoa omistaa jokin "keräilyharvinaisuus", mutta se, että monet fanit ja keräilijät joutuvat pettymään kun eivät saakkaan nukkea, tai joutuvat ostamaan sen sitten miljoonilla euroilla trokareilta jostain Ebaysta.

   Minun ehdotukseni olisikin, että tuosta rajoitetusta kappalemäärästä luovuttaisiin ja laitettaisiin tilalle vaikka rajoitettu myyntiaika (pari päivää, viikko, yms...) jonka jälkeen nukkeja ei saa enää. Jos ylipäätään täytyy pitää kiinni Limited Edition teemasta.

   Poista
 5. Frozen Fever Anna & Elsa herättivät erityisesti kiinnostukseni. Tähkäpää ja Gothel ovat totisesti kuin esikuvansa, Jafar on myös hyvin onnistunut! Jasminelle olisi kyllä voinut tehdä pienen Rajah -figuurin kun Aladdin ja Jafarkin saivat omat lemmikkinsä mukaan! Vaikka Jasminen kokonaisuus on aika vaisu pidän kuitenkin väreistä ja koristeista! Ja Hengestä olisi saanut varmasti mainion nuken! Hän tuntuu muutenkin usein jäävän hieman varjoon :(

  LE-nuket houkuttelevat joka kerta kun uusia ilmestyy. Valitettavasti nuket jäävät vain haaveeksi moninumeroisten hintojensa vuoksi!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania nämä nuket!!! I WANT!!!!! <33

  VastaaPoista