sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Disney Infinity figuurit Anna ja Tähkäpää

Hei jälleen! Tällä kertaa voisin esitellä teillä muutaman uuden Disney Infinity figuurin jotka olen tässä talven mittaan saanut. En ole enää ihan 110% varma miten nämä sain mutta jos hyvin oikein muistelen niin sain kummatkin erinäisinä lahjoina tädiltäni. Jos näin se todellakin meni niin kiitos vielä sinulle!! ^---^ (Kamalaa kun muisti vaan pätkii joidenkin juttujen kohdalla :D)Infinity pakkaukset ovat vaan niin siistejä! Tykkään pakettien muodosta ja mallista, hahmot näkee helposti jne. Hmmmmm tuntuu vähän siltä että alan jaaritella samoista asioista mitkä kerroin jo Infinity Elsan kohdalla, joten annan kuvien puhua puolestaan.
Tykkään erityisen paljon Tähkäpää figuurista. Se on toteutettu todella hyvin asentoineen ja hiustenliikkeineen päivineen. :)
Ja pakko vielä kehua noita alustoja! Nuo ovat todella hienoja ja oli mielestäni todella hyvä idea tehdä alustoista hahmojen elokuviin sopivat.Disney hahmojen toteutus näissä figuureissa on ensiluokkaista yksityiskohtineen, mutta silti pelkistetyin tyylein. Minä tykään! ^^

6 kommenttia:

 1. Disney Infinity hahmot on mahtavia! Oletko jo postannut vai et niistä uusista Disney Store nukeista? Tähkäpää on ihan nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole (ainakaan vielä) postaillut uusista classic-nukeista eikä tullut edes pieneen mieleenkään niistä postailla, mutta hienoa että muistutit voisin niistä jonkun postauksen väsäistäkin! :D

   Poista
 2. Heh, on hyvin mahdollista että sait ne molemmat minulta, joten kiva kuulla että tykkäät. ^^ Hienoiltahan ne kuvissakin näyttää, mukavasti liikettä ja ilmettä on saatu figuureihin. :) Kyllä tuollaiset pelifiguurit on hienoja yksityiskohtia keräilijön hyllyyn vaikkei pelejä pelaisikaan, olen itsekin hankkinut pari nintendon amiiboa vaikkei minulla ole yhtään pelillistä käyttöä niille. ;) Bullyland tekee myös ihan kivan näköisiä Frozen figuureita, niitä olen nähnyt prismoilla. Eivät yhtä yksityiskohtaisia kuin nämä, mutta hauskoja silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo pelifiguurit on tosi jeees ^^

   Minäkin olen nähnyt noita Bullylandin Frozen figuureja, ihan kivoilta näyttivät! :)

   Poista
 3. Olen paljon kaupoissa katsellut näitä Dinseyn Infinity hahmoja ja pakko myöntää että vaikka Tähkäpää ei ole ulkonäöltään suosikkiprinsessani niin Infinityksi hänet on luotu hyvin näköiseksi. Minua ehkä noissa hahmoissa häiritsee liika kulmaisuus, mutta sille ei oikein mahda mitään, tyyliin Tarmo Karvanen on tämmönen. Hahmot on myös suhteettoman eri kokoisia toisiinsa verrattuna. Kun laittaa Tähkiksen, Tarmon ja Fantasian Mikki Hiiren vierekkäin niin Tarmo on pienin ja Mikki isoin. Se on minusta vähän hassua. Haluaisin kuitenkin omistaa noita, mutta en pelaa sellisia pelejä mihin ne avaisi mitään, joten se tuntuisi vähän turhalta.

  VastaaPoista