lauantai 14. helmikuuta 2015

Nukkeuutisia

Hei jälleen! Tarkoitukseni oli tehdä aivan tavallinen esittelypostaus vaihteeksi, mutta sitten kaikkea tapahtui  Disneyn nukkerintamalla ja päätin koota kaikki nukkeuutiset tähän.

Aloitetaan Disney Storesta:

Disney Store julkaisi vihdoin ja viimein kuvia uusista ja kauan odotetuista Limited Edition Frozen nukeistaan. Kaikki tottakai luulivat, että kyse olisi Frozen Fever -lyhäriin perustuvista nukeista.


Kyse ei kuitenkaan ollut lyhäriin perustuvista nukeista. Uudet LE-nukkejen asut perustuvat tälläkin kertaa itse kokopitkän elokuvan asuihin. Yllä olevassa kuvassa Kristoff (3500 kappaletta) ja Anna (5000 kappaletta) elokuvan loppukohtauksesta tutuissa asuissaan.

Annan asu on omasta mielestäni aivan ihana, ja Kristoffinkin oikein mainio. Moni (ainakin Tumblr:ssa) ei olekaan sitten kovin tyytyväinen LE-Elsaan:


Yllä Limited Edition Elsa (5000 kappaletta) elokuvasta tutussa (tai vähemmän tutussa) asussaan. Kyseinen asu ja ulkonäkö ovat Frozenin alkupuoliskolta jolloin Elsa on vielä teini-ikäinen. Kyseistä asua nähdään vain sekunteja elokuvan aikana esimerkiksi Elsan hyvästellessä vanhempiaan. En itse ainakaan ole kovin tyytyväinen Disney Storen ratkaisuun Elsan kanssa. Onhan asu hieno, mutta jotenkin niin niin tavallinen, joten en maksaisi nukesta niin suurta hintaa mitä se maksaa.


Nuket ilmestyvät mitä luultavimmin Euroopassa kolmas tai neljäs päivä maaliskuuta, niin netissä kuin kaupoissakin. Jokaista nukkea on tulossa myyntiin Eurooppaan 1000 kappaletta. Disney Store teki hyvin erikoisen ratkaisun nukkeja valmistaessaan. Näistä LE-nukeista tulee jotenkin mieleen vain se, että Disney haluaa rahaa. Tähän ajankohtaan olisi ollut sopivampi julkaista Frozen lyhäriin perustuvia nukkeja, ja olisivat varmasti menneet kuumille kiville. Näistä nukeista ei sitten voikaan olla kovin varma. Tottakai nämä nuket ovat voineet olla myös laskelmointia, sillä nyt keväällä on luultavimmin tulossa vielä Cinderella elokuvaan perustuva Tuhkimo LE-nukke.

Taidan jättää nämä LE:t suosiolla väliin, ja odotan josko tulevaisuudessa olisi tulossa lyhäriin perustuvia nukkeja. Ovat luultavasti myös parempaa vastinetta rahalle. Ja aika vakaasti luulen, että Frozen Fever -limited edition nuket ovat tulossa vielä jossain vaiheessa. Sillä Frozen myy nykyään niin hyvin, etten usko että Disney Store jättäisi sellaista rahasampoa väliin. :D


Sitten toiseen asiaan. My Little Poneistaan hyvin tunnettu Hasbro on julkaissut kuvia uusista Disney Descendants -nukeistaan. Descendants on siis Disneyn tulossa oleva live-action sarja, joka kertoo Disney-pahisten lapsista. Mattel, joka on yleensä vastannut Disneyn nukeista, jätti luultavasti Descendants-nuket suosiolla väliin.

Nuket näyttävät ihan hyviltä ja erityistä plussaa ovat kangasvaatteet ja nivelletyt kehot. En ole itse ainakaan kovin innostunut näistä nukeista. Hahmot näyttävät kuitenkin (etenkin kasvoiltaan) persoonallisilta, että varmasti uppoavat ainakin lapsiin. :)

Mattelillakin puhaltavat aivan uudet tuulet Disney nukkejen kanssa, mutta se on sen verran monimutkainen juttu, että siitä on tulossa oma postauksensa vähän myöhemmin. Mitä mieltä te olette,uusista LE-nukeista, tai vaikka tästä Hasbron Descendants sarjasta?


19 kommenttia:

 1. Muistaakseni näin joskus aiemmin varjokuvat viidestä eri Frozen LE-nukesta, joten varmasti ne Frozen Fever -nuket tulevat myös. Olisin itse mieluummin nähnyt vaikka BH6 LE-nukkeja, mutta syystä tai toisesta Disney Store päätti skipata koko leffan LE-puolella, vaikka esim. Toy Storystä ja Räyhä-Ralfista onkin LE nukkeja. Mielestäni nuo Frozen-nuket ovat kaikki hienoja, Annan varmaan ottaisin itselleni jos jonkun olisin ostamassa. Tosin olen samaa mieltä että vähän rahastuksen makua tuossa, kun Annasta ja Elsasta on jo 2 17-tuumaista LE-nukkea ja ne FF-nuket tulevat varmaan myös. Kyllä DS tietää kuinka pahassa koukussa himokeräilijät ovat ;) Hansista olisi ollut hauska nähdä LE-nukke.

  Olenko vähän tampio kun en yhtään tunnista mihin pahiksiin nuo Hasbron nuket perustuvat? Tai no, toinen poika viittaa selvästi Cruella De Viliin, mutta nuo muut? Kuka tuo kiinalaistyyppinen on?? Noista tulee itselleni mieleen aika paljon Mattelin Ever After High -nuket, ja no, ideahan tuossa on samanlainen. Kasvot ovat kyllä persoonallisen näköisiä, vaatteet taas eivät oikein vakuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itsekin odotin että BH6:sta olisi tullut edes muutama LE-nukke, mutta njäääh... ei sitten. :D Itsekin uskon vahvasti Frozen Fever nukkeihin, saattavat tulla myyntiin ehkä loppukesästä. Joo Hansista olisi mielenkiintoista nähdä LE-nukke, sillä onhan monista muistakin disney pahiksista tehty limited editionit.

   Joo, älä huoli olen itsekin tampio enkä tunnista kuka on kenenkin lapsi noista Descendants hahmoista. :'D Erään mainoksen perusteella sanoisin että tuo violettihiuksinen on Pahattaren tytär tai jotain. Noista muista en tiedä. Tuosta kiinalaisesta tulee mieleen tyyliin joku Shan Yu, mutta en sitten oikein tiedä voisiko hän liittyä johonkuhun muuhun pahikseen. Yzma?? :D Eivätkä nuo nuket oikein näytäkään kovin pahiksilta. Ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa oikealla olevat tyttöset näyttävät enemmän disney prinsessojen lapsilta viattomine ilmeineen... Ja kyllä, asut ovat ehkä vähän liiankin yksinkertaiset.

   Poista
  2. Nyt kun katson, niin siniasuisessa tytössä on vähän samaa näköä Lumikin Pahan kuningattaren kanssa. Mutta noita muita en kyllä yhtään tunnista, olisi Hasbro voinut edes vähän yrittää saada yhdennäköisyyttä aikaan... Shan-Yu tuli itsellenikin mieleen tuosta aasialaisesta tytöstä, ei kai hirveästi muita loogisia vaihtoehtojakaan ole. Yzman lapsien ilmestyminen kuvioihin olisi aika yllätys kyllä :DD No, eiköhän tämä selviä.

   Poista
  3. Joo. Descendants:in mainoksen perusteella eivät ne hahmot muutenkaan näyttäneet kovin paljoa äideiltään ja iskueiltaan.

   ja Yzman lapsi olisi kyllä melkoinen plot twist! :D

   Poista
 2. Frozen-nukeista Anna on minusta onnistunein, Kristoff on ihan kiva mutta kasvoiltaan vähän oudon näköinen. Elsa on vähän pliisun näköinen, tuli jostain syystä joku toimistotäti mieleen :D Mutta varmasti menee kaupaksi niinkuin muukin frozen tavara! Hasbron nuket on ihan kivan näkösiä mutta varmaan enemmän suunnattu lapsille.

  faithlustpixiedust.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä kommentti tuo Elsan toimistotätiys! x) Joo ei mitään ongelmaa, varmasti menevät kaupaksi. Ja nyt jokaisella on luultavasti parempi mahdollisuus saada Frozen LE-nukke asujen ollessa vähän "tavallisemmat/tuntemattomammat"

   Poista
 3. Tuo LE Anna on minusta tosi kiva, asu varsinkin. Elsan asuvalinta sen sijaan on minustakin vähän hassu, kun tuota pukua ei kauaa elokuvassa nähdä.

  Kivan erilaisia kasvonmuotoja noilla toisilla nukeilla. Osa näyttää perinteisiltä "näitä löytyy joka kaupasta" nukeilta. En kyllä tiedä kuinka myyvä juttu tämä tähän väliin on, kun Ever After High nuket näyttävät olevan aika suosiossa. Mutta toisaalta, lapset varmasti voisivat yhdistellä nämä omiin leikkeihin helposti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Elsan asuvalinta minuakin vähän häiritsee, mutta kaipa Disney Store nyt halusi kunnolla rahaa ja eihän Elsaa voinut jättää tietenkään poisk uvioista tämän LE-julkaisun kohdalla :D


   mmm... aivan totta. Saa nähdä kuinka iso juttu Descendants:ista sitten lopulta muutenkin tulee.

   Poista
 4. Plääh, olen aika pettynyt näihin uusiin Frozen-nukkeihin, odotin Frozen fever -asuja. Jotenkin nuo alaviistosta otetut kuvat eivät saa nukkeja näyttämään yhtään houkuttelevilta. Annan asu on tosi nätti, kun taas Elsan vaisu mekko kaipaisi vähän volyymia. Hyvin toimistotätimäinen kokonaisuus tosiaan! :D Alkaa tuntua siltä, että Disneyllä on hukattu tämän LE-sarjan idea Frozen-nukkejen myötä. Alunperin LE-nuket olivat aika spesiaaleja, mutta nyt taas uusia nukkeja saa näköjään odottaa jokaisesta mahdollisesta asusta.. Toivottavasti Cinderellasta julkaistaan hienompia nukkeja. :)

  Minäkään en tunnistanut noita Descendants-hahmoja, joten oli pakko vähän googletella. Ekassa kuvassa keskellä ovat ilmeisesti vierekkäin Evil queenin (Lumikista) tytär sekä Pahattaren tytär. Descendantsissa nähdään myös muitakin kuin pahisten lapsia, tuo toinen poika on ilmeisesti Bellen ja hirviön poika. Ihan nättejä nukkeja, mutta siinä kaikki.

  Jos en ole ihan väärässä, niin olet tainnut vaihtaa fonttia. Ainakin tekstiä on nyt jotenkin selkeämpi lukea, peukku sille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikki (minä mukaanlukien) odottivat Frozen fever -hahmoja. Ja Diseny Store on vähän aina töppinyt stock-kuvien kanssa :D Ehkä kuvat on otettu (käytännössä aina?) alaviistosta korostamaan nukkejen suuren suurta erityisyyttä. Ja olet aivan oikeassa siinä, että tämä LE-hommeli on lähtenyt ihan lapasesta. Ainakin nyt tämän Frozenin kohdalla. Toivotaan Cinderella nuket olisivat hienompia :)

   Ahaa, siksi nuo muutamat nuket näyttivät niin kilteiltä! :D En ole perehtynyt Descendantsiin kovin paljoa. Kyllä, ihan hienoja nukkeja, mutta ei ostoshaluja herätä.

   Kyllä, fontti on vaihdettu, vaikka en sitä vaihtaessani ajatellut tekstin selkeyttä yhtään :D Mutta hyvä että nyt teksti on helppolukuisempaa! :)

   Poista
 5. Hyvä ja ajankohtainen postaus! :) Ilmeisesti Descendants on kuitenkin Disney Channel Elokuva, eikä varsinainen sarja? Nuo hahmot perustuvat sekä hyvisten että pahisten lapsiin, joten varmaankin aasialainen nukke on uskoakseni juuri Mulanin tytär.

  En kyllä ole itse kovin innostunut näistä disneyn loputtomista vanhojen elokuvien uudelleenfilmatisoinneista, koska se haiskahtaa aina rahastukselta. Tietty määrä elokuvia on ok, yksi sarja joka yhdistelee leffoja on ok... mutta miksi tehdään sitten vielä useita elokuvia, jotka yhdistelevät elokuvia? Tänä vuonna Disneyltä tulee kaksi sellaista. Kai joku raja näissä sekoituksissakin pitäisi olla? :P Lisäksi tietty on vielä tulevat live-action elokuvat disneyn piirrosklassikoista. Huh, disneyllä riittää "ideoita". ;) Ei siinä, ovathan monet satuelokuvat olleet hyviä, mutta lyhyellä aikaa tehdään nyt liian monta satua uusiksi että niistä voisi innostua. Kaipaisin välillä myös jotain uutta. :)

  Nuket itsessään ovat omaan silmääni aika tavallisia ja muistuttavat idealtaan liikaa Ever After High-nukkeja ja sarjaa. Tämäkin tuntuu pohjimmiltaan vain siis idean kopioimiselta. Sori, hieman disney-angstinen kommentti taisi tästä tulla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, en ole kyllä juurikaan tutkinut Descendantsin taustoja, joten kyllä oikeassa olet: se on elokuva! Hups! x) Ja minullakin kävi mielessä että tuon kiinalaisen on pakko olla Mulanin tytär, jos elokuvassa nähdään myös hyvisten lapsia.

   Onko tämä toinen elokuva Into The Woods joka yhdistelee elokuvia jos tämä Descendants on toinen? Tottakai tässä jokin rahastus haiskahtaa, niinkuin monessa muussakin Disneyn toiminnassa. Tietenkin sitä haluaisi välillä jotain muutakin kuin elokuvien ja satujen uudelleen filmatisointeja ja loputtomia jatko-osia. Ehkä Disneyllä loppuu tämä vaihe jossain kohtaa. Ainakin toivotaan niin! Se menee valitettavasti monesti niin, että se mikä alkaa myydä, niin sitä sitten jankataan vuodesta toiseen.

   Joo se tässä Descendantissa on nyt huomattu että nukkesarja muistuttaa koko ajan liikaa jotain toista. Nuo nuket näyttävät juuri sellaisilta hyvin kustomoitavilta nukeilta, kun eivät kuitenkaan kovin persoonallisia olet, kuten Monster High- tai sitten nämä Ever After High -nuket.

   Poista
 6. Nuo Descendants nuket muistuttavat hirmuisesti Ever After High nukkesarjaa..

  VastaaPoista
 7. Joo, Into The Woods on se toinen leffa mistä puhuin (en vain muistanut nimeä). :) Ja sittenhän oli jo vuonna 2007 se Enchanted-elokuva, joka myös yhdisteli eri satuja, mutta se on kyllä aika eri tyyppinen leffa kuin nämä uudemmat uskoakseni. Once Upon A Time on minusta varsin mainio sarja joka yhdistelee eri satuja, miksei se olisi voinut Disneyn suunnalta tässä vaiheessa riittää? On vain hieman alkanut tulla mitta täyteen näistä uusista yhdistelmistä, miksei voisi pitäytyä yhdessä kerralla? :P Ja ei tämä ole yksin Disneyn vika, onhan näitä vastaavia leffoja ja elokuvia tehneet muutkin. Esim. Grimmin saduista taitaa olla jo vaikka kuinka monta eri versiota ja yhdistelmää, on leffaa ja sarjaa, en ole pysynyt laskuissa. Lähinnä vaan toivoisin, että tehtäisiin vain hyviä elokuvia, eikä ratsastettaisi jonkun tietyn suosiolla ja rahastuksen kiilto silmissä vesitetään sitten koko hyvä idea.

  Itse kyllä myönnän odottavani suurella mielenkiinnolla Kaunottaren ja Hirviön live-action elokuvaa, koska pidän tarinasta paljon ja minua kiinnostaa minkälainen Belle Emma Watson on. ;) Toivottavasti elokuvasta tulee hyvä eikä floppi! ^^

  VastaaPoista
 8. Hei rico, haastaisin sinut The Liebster Award -nimiseen haasteeseen, jonka tarkoituksena on tuoda lisänäkyvyyttä blogeille:) Tartutko haasteeseen?

  http://multitudeofways.blogspot.fi/2015/03/a-challenge.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä pitää nyt haasteeseen jossain kohti tarttua, kun jaksoit haastaa :)

   Poista
 9. Oli pakko tulla kyselee sulta, että millaiset fiilikset sulla tulevasta Frozen 2:sta. Mä oon ainakin ihan sika innoissani. Toivon kovasti että Disney tekee hyvää työtä tämän jatko-osan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en itse olisi kaivannut Frozenille yhtään jatko-osaa koska elokuvan tarina toimii oikein hyvin ilman jatko-osaakin. En tiedä mitä uutta se voisi tuoda syventäen ensimmäisen elokuvan tarinaa. Mutta yritän suhtautua siihen kuitenkin avoimin mielin. :) Luulen että tekijät koettavat tehdä siitä kuitenkin mahdollisimman hyvän :)

   Poista