sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Uusi vuosi ja uudet suunnat! (ainakin melkein)

Hei vain kaikille! Toivottavasti jokaisella on ollut mukava vuodenvaihde.  :) Itselläni ainakin oli mukava uusivuosi. Vielä mukavampaa oli ihanan pitkä loma loppiaiseen asti... Sitten koulu ja raaka todellisuus läimäisi päin kasvojani ja siitä asti onkin riittänyt kouluhommaa sekä kiirettä. Jostain silti löytyi aikaa tämän jutun kirjoittamiselle. (oikeastihan minun siis pitäisi tehdä koulutehtäviä...) Se luultavasti enteilee sitä, että postauksia on tulossa tänäkin vuonna hyvin suurella todennäköisyydellä! :D

Mitään uuden vuoden lupauksia en alkanut tekemään tämän blogin osalta enkä omassa elämässänikään, mutta muutamia tavoitteita itselleni annoin. Yksi niistä on tietenkin blogin pitäminen hengissä tämänkin vuoden (aikaisemmat ovat tuppaantuneet unohtumaan...). Toinen blogiin liittyvä tavoite on kehittää sitä jotenkin. Sitä miten tätä blogiani kehitän on vielä minullekin jonkinlainen arvoitus, mutta eiköhän se jossain kohti selviä. Millaista sisältöä te haluatte blogiin? 
Blogin ulkoasua tulen ainakin muuttamaan piakkoin enemmän haluamaani suuntaan. Pyrin kuitenkin pitämään sen mahdollisimman selkeänä ja mukavana lukea. Sisällöllisiä muutoksia ei tule olemaan. (ainakaan vielä....?)

Lisäksi minulla tekeillä yksi Disneyyn liittyvä projekti, josta kuulette varmaan pian lisää. Olen siitä aika innoissani ja haluaisin niin saada sen onnistumaan! :)

ELI blogiin on nyt alkuvuodesta tulossa vähän isompiakin muutoksia niin ulkoasuun, sivuihin, tietoihin ja kaikenlaiseen muuhun. Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette. Haluatteko jotain tietynlaista uutta sisältöä blogiin, vai oletteko tyytyväisiä jo nyt?

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! ^-^

4 kommenttia:

 1. Itse tykkään mieluiten lukea ihan esittelyjä blu-raysta/dvd:istä, oheistuotteista, kirjoista jne. Erityisen mukavaa olisi lukea juttuja sellaisista oheistuotteista, jotka eivät välttämättä ole niin "yleisesti tiedossa" (se Frozen-kirjasarja jäi kutkuttamaan...) Vaikka et itse omistaisikaan ko. juttuja, niin olisi ihan hauskaa lukea sellaisistakin, niin kuin vaikka yleiskatsauksena :D Mielipidepostauksetkin ovat kivoja lukea, jos nyt jostain blogin aiheeseen liittyvästä sattuu löytymään enemmän sanottavaa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvistä ehdotuksista! :) Mahtavaa että blogin sisältö miellyttää jo nyt. Tuosta Frozen kirjasajasta voisi kertoa kyllä lisää :)

   Poista
 2. Joo minustakin pitkä loma oli mukava :D Mitä blogiisi tulee, niin olisi kiva nähdä sinultakin jotain top-listoja (esim. Top10 klassikot, top10 laulut jne.), niitä on aina kiva lukea ja vertailla omiinsa! :) Ja toki myös nukkeihin liittyvät jutut kiinnostaa aina ja olen ymmärtänyt että ne on sulle aika mieleinen aihe :) Innolla jo odottelen että mikä tuo salaperäinen projektisi on!

  faithlustpixiedust.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että pitkä loma oli sinullakin! :) Kiitos hyvistä ideoista! Nukkeihin liittyviä juttuja on tulossa varmasti lisää!

   Ja eiköhän se projektikin pian teillekin selkene. ;)

   Poista