maanantai 29. joulukuuta 2014

Uudenvuoden spesiaali!

Hei jälleen! Itse asiassa... hei viimeistä kertaa. Tänä vuonna. Hehheehee! menittepäs lankaan! ai ette? okei...
Vuosi alkaa lähestyä loppuaan, ja on aika katsahtaa vähän menneeseen. Katsotaan mitä kaikkea on Disneyn maailmassa tapahtunut kuluneena vuotena. En löytänyt jokaiselle kuukaudelle mainitsemisen arvoisia asioita, toivottavasti tämä ei haittaa.

Maaliskuu:

Aloitetaan maaliskuusta. Maaliskuussa tapahtui paljon merkittäviä juttuja liittyen Disneyyn. Ensinnäkin, perustin tämän blogin. (wuuhuu!) Se nyt ei ole ehkä tämän kuun merkittävin juttu vielä. 


Muppet Most Wanted sai ensi-iltansa 21. Yhdysvalloissa. Suomessa elokuvaa ei ole vielä näkynyt.Maaliskuu oli myös Frozenille yhtä voiton juhlaa. Kyseinen elokuva nimittäin pokasi kaksi Oscaria 2014 Oscar-gaalassa. Parhaasta animaatioelokuvasta, sekä parhaasta laulusta: Let It Go. 
Maaliskuussa julkaistiin  Frozenista myös kaksi Limited Edition nukkea: Lumiasuinen Anna, ja kruunajaispukuinen Elsa. Nämä myytiin loppuun minuuteissa, ja toi varmasti Disneylle paljon rahaa. 


                                Huhtikuu:

Huhtikuu oli Helinä-keijun ja Marvelin aikaa. Helinä-keiju ja Merirosvokeiju sai ensi-iltansa/ilmestyi DVD:lle sekä blu-ray:lle tuossa kuussa. Suomeen elokuva tuli myöhemmin. Elokuvan tiimoilta julkaistiin muualla maailmassa Limited Edition nukkea: Helinä ja Zarina (merirosvokeiju). Disneyn omistamalta Marvelilta tuli Captain Amerika: The Winter Soldier -niminen elokuva, joka sai ensi-iltansa yhdysvalloissa 4.päivä

                               Toukokuu:


Toukokuussa ensi-iltansa Suomessa sai Maleficent - Pahatar. Elokuvaa tähdittivät mm. Angelina Jolie Pahattarena ja Elle Fanning Aurorana.                              Heinäkuu:
Lentsikat 2 -Pelastajat sai ensi-iltansa heinäkuussa täällä Suomessa.

                              Elokuu:


Elokuussa Guardians of the Galaxy sai ensi-iltansa yhdysvalloissa. Elokuvasta tulikin hetkessä huippusuosittu. (Ainakin tumblr-sivustolla. :D)


                          Syyskuu ja lokakuu:


Syys- ja lokakuun tienomilla julkaistiin Prinsessa Ruusunen ja Maleficent DVDllä ja blu-raylla. Disney julkaisi euroopassa silloin myös neljä uutta Limited Edition nukkea: Prinsessa Auroran sinisessä- ja pinkissä mekossa, Pahattaren sekä Prinssi Phillipin. Nämäkin nuket menivät kuin kuumille kiville.


                         Marraskuu ja Joulukuu:

Marras-joulukuussa Disney julkaisi kaksi suurta elokuvaa.Big hero 6 sai ensi-iltansa marraskuussa...
ja Into the Woods joulupäivänä. Nämä elokuvat saadaan Suomeen kuitenkin vasta ensi vuoden puolella.


Disneyn maailmassa on vuoden mittaan tapahtunut paljon muutakin hienoa ja merkityksellistä mikä ansaitisi olla tässä listassa, mutta en pystynyt/jaksanut listaamaan niitä kaikkia tänne. Jos tiedätte jotain merkityksellistä mikä ansaitsisi olla tässä listassa, niin kertokaa kommenteissa. Jos jotain virheitä on sattunut, niin niistäkin saa huomauttaa, niin korjaan ne. :)

Tässä oli vuoden viimeinen postaus. Toivotan nyt kaikille oikein hyvät uudet vuodet ja nähdään vuonna 2015! 

6 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta myös sinulle! Ja kiitos kuluneen vuoden teksteistä, niitä oli ilo lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle, kun jaksoit postauksiani lukea! :)

   Poista
 2. Haluaisin kuulla mielipiteesi Jelsa ja Elsanna fan artteista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis...jotkut tekevät ihan hienoja fanartteja kyllä, mutta paritus ideasta ne niin kamalasti tykkää.

   Poista
  2. Kiitos vastasit kysymykseeni. Eniten itseäni häiritsee nuo ElsAnna kuvat. Itselleni ei tulisi mieleenkään piirtää mitään noin sairasta.

   Poista
  3. Jooo sisarusten paritus romanttisessa/seksuaalisessa mielessä itsestänikin pikkaisen huono idea...

   Poista