maanantai 20. lokakuuta 2014

Disney Store - Limited Edition Aurora nukke

(Todella hieno englanninkielinen otsikko.) On aika edetä Ruusus-teemaviikon viimeiseen postaukseen! (Joo, tiedän että postauksia on tällä teemaviikolla ollut vain muutama, mutta parempi se kuin ei ollenkaan.)

Asiaan. 7.10. julkaistiin Limited Edition Aurora -nukke elokuvasta Prinsessa Ruusunen. Auroran lisäksi julkaistiin vielä kaksi muuta limited edition nukkea. Prinssi Phillip ja Pahatar. Aurorasta julkaistiin vielä jopa kaksi eri versiota. Pinkki- sekä sini-asuinen nukke. Itse halusin ostaa toisen Auroran, mutta kävi sellainen juttu, että olin Italiassa silloin kun nuket julkaistiin. Laitoin kuitenkin isosiskoni asialle, ja kävi sillä lailla onnellisesti että hän onnistui ostamaan nuken. (perheenjäseniin voi luottaa!) Viime keskiviikkona Aurora viimein saapui.


Tadaa! Siinä se nyt on. Aivan tyrmäävä nukke. Tuntuu edelleenkin jotenkin epätodelliselta että nukke on minun. Etenkin Coronation Elsa -pettymisen jälkeen. Eipä tähän keksi mitään sanottavaa :D Nukke on vaan niin hieno, että vaikea sanoa oikein mitään. Yritetään nyt kuitenkin. Nuken pakkaus on yksinkertainen, mutta hyvin tyylikäs ja palvelee tarkoitusta. Tälläisen nuken tapauksessa pakkausta ei missään nimessä heitetä pois. Disneystore tekee Limited Edition nukkejen pakkauksista moniosaisia. Tarkoitan sitä että pakkausta ei tarvitse repiä auki, vaan nuken voi ihailun sekä valokuvailun jälkeen laittaa takaisin pakkaukseen ja säilyttää siellä. Nuken mukana tulee standi, johon nukke on laitettu jo valmiiksi seisomaan, joten nukke ei avaamisen jälkeen edes heilu ympäri pakkausta pilaten hiuksensa.


Pakkauksessa on melkein jokaisella sivulla "ikkuna" joten nukkea pystyy helposti ihastelemaan, vaikka ei haluaisi pakkausta ollenkaan avata.




Pakkauksen takana lyhyt esittelyteksti nukesta. 


Kummatkin Aurora nuket olivat LE4000 eli kyseisiä nukkeja on tehty vain 4000. Päätös siitä, kuinka monta nukkea hahmosta tehdään, riippuu luultavasti hahmon suosiosta. Yleensä kuitenkin LE-nuket ovat jotain 4000-6000 luokkaa. Mitä pienempi on nukkejen kappalemäärä, sitä harvinaisempi nukke on. Onneksi näitä "vain rajoitettu määrä" nukkeja tehdään kuitenkin sen verran että niitä riittää melkein kaikille halukkaille. Valittettavasti joku kuitenkin jää aina ilman.


Pakkauksesta löytyy aitoustodistus, johon myös merkitty monesko nukke on 4000 muun nuken joukosta. Omani on näköjään 3606. eli aika viimeisten joukossa. Monet ihmiset suosivat pieninumeroisia LE-nukkeja, mutta nuken suuri järjestysnumero ei alenna nuken arvoa.



Kun pakkauksen etukannen irrottaa, löytyy alta muovinen kansi. Irrotetaan vielä muovikansi, sekä takakansi, niin jäljelle jää vain nukke ja taustapahvi. Pakkauksessa on siis neljä irtonaista osaa.


Aurora vielä vähän lähempää. Vaikka pakkaus olikin kaunis ja helppo aukaista, oli nuken irrottaminen taustapahvistaan työn ja tuskan takana (rikkomatta kyseistä taustapahvia tai nukkea). Oli kamalaa tuskaa yrittää irrottaa niitä muovisia pidikkeitä sekä rautalankoja ilman että taustapahvi taittuisi.


Mutta lopulta onnistuin! (Voi että olen ylpeä itsestäni!) Nuken koosta vielä vähän. Kuvat saattavat nimittäin hämätä. Nukke on VALTAVA. Disneystore on tehnyt kahdenlaisia limited edition nukkeja. Normaalin barbie-nuken kokoisia nukkeja, ja sitten 17'/17inch-nukkeja. Aurora on tämä 17inch nukke. 17inch on noin 43cm. Ottakaa vaan se mittanauha esille ja katsokaa paljonko se 43 senttimetriä onkaan. Aluksi mietin että totunkohan koskaan noin isoon nukkeen, mutta siihen ei mennytkään kuin päivä. Aurora ei kyllä melkein mahtunut ylähyllylle. :'D


Nyt viimein nuken asusta. (Joka on ehkä parhainta nukessa.) Ensiksi sanon tylsästi että asu on upea, Sitten tarkempaa tarkastelua. Minulle oli oikeastaan ihan sama kumman värisen Auroran siskoni ostaisi. Hän valitsi sinipukuisen, kun pinkkiasuinen oli myyty jo loppuun. Nyt osaan kuitenkin sanoa että sininen asu on mielestäni parempi Auroralle. Ensinnäkin siksi, että elokuvassa kyseinen prinsessa on paljon enemmän sinisesssä asussaan kuin vaaleanpunaisessa. Toiseksi, Aurora on kaikissa oheistuotteissa sekä kuvissa vaaleanpunaisessa asussa. Vaaleanpunainen on siis todellakin nähty. Sininen on mukavaa vaihtelua.


Asussa on todella paljon kauniita yksityiskohtia. Kultainen ruusukuvio toistuu jokapuolella pukua, ja se on kruunattu sinisillä ja kultaisilla "jalokivillä". Ruusuvyö on aika hauska yksityiskohta.


Nuo isot hihat (vai siivetkö ne ovat? :D) eivät näytäkään niin kauheilta, mitä aluksi ajattelin. Ne on ainakin koristeltu kauniistii. Nuken kasvot ovat taasen hyvin onnistuneet. Olen aina kauhistellut disneystoren Aurora-nukkejen päämuotteja koska hänelle on tehty jättimäinen leuka. Se ei sovi kyseiselle nukelle mielestäni kovin hyvin. Tässä iso leuka ei kuitenkaan kamalasti häiritse (ainakaan livenä). Auroran meikki on aika luonnollinen, eikä verenpunaiset huulipunat välttämättä sopisikaan hänelle. Tykkään tästä luonnollisesta lookista! Silmäripsetkään eivät ole liian pitkät. Ainoa miinus on se, että typykän otsassa on jotain töhnää. Luulen kuitenkin että saan sen pois.


Nuken hiukset ovat todella kauniit! Kultaiset hiussuortuvat ovat hauska lisä, mikä tekee hiuksista vieläkin hohtavammat. Kiharat on tehty hyvin eivätkä hiukset mene helposti sotkuun.


Aurora on hyvin kuvauksellinen nukke. Vielä loppuun muutama otos nukesta. 




















































Aurora on ensimmäinen Limited Edition nukkeni, ja voin sanoa että rakastan kyseistä neitosta. Hän on vaan jotenkin niin täydellinen! Olen todella onnellinen että nuken ylipäätään sain, kun kummatkin versiot myytiin loppuun niin nopeasti. Jos olet tämän nuken saanut, niin olet todella onnekas! Oli kyllä hintansa väärti! :)

*    *    *

Tässä oli Prinsessa Ruusunen -teemaviikko! mitä pidit postauksesta tai viikosta ylipäätään? Kysyttävää? Heitä vaan kommenttia, vastaan niihin mielelläni! :)

Nähdään taas pian uuden postauksen parissa!

8 kommenttia:

 1. Ruususesi on upea *_* Tuo yksityiskohtien määrä on kyllä upea kaikissa Disneyn LE-nukeissa, itse pidän tässä nukessa ehkä tuosta vyöstä! Postaus oli tosi hyvä, yksityiskohtaista esittelyä ja hienoja kuvia. Ehkä olisin kaivannut yhteiskuvaa jonkun 12-tuumaisen nuken kera, niin tuo kuvailemasi kokojuttu olisi tullut vielä selvemmäksi.

  Ruusus-viikko oli oikein kiva :) Ehkä olisi ollut kiva nähdä muitakin Ruusus-juttuja, mutta jos sellaisia ei kokoelmastasi löydy niin eipä niistä voi oikein blogiinkaan puhua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? ^-^ Niin totta, hehheh ei tullut edes ajateltua kokovertailua hupsista... :D kyllä kävi mielessä yhden otisen 17' nuken kanssa mutta ei tämän. :'D (ei ole otta en edes muistanut että inch on suomeksi tuuma, voi herran jestas mikä lahopää oikein olen.)

   Joo, eipä niitä kovin paljoa ole. Tuossapa nuo ovat. Joku satukirja taitaa löytyä varastosta, mutta en jaksanut sitä alkaa sieltä kaivelemaan.

   Poista
 2. Voi miten upeita yksityiskohtia, ihanaa miten nuken suunnitteluun ja valmistukseen on selvästi panostettu ajan ja vaivan kanssa! :3

  VastaaPoista
 3. Vau, onnittelut ensimmäisen LE-nuken johdosta! Nukkesi on todella kaunis! Tämä sininen versio on suosikkini. Tosi kiva, että sekin tehtiin, kun muuten Ruususella tuntuu olevan pinkki mekko. Mielestäni nuken kasvomuotti on oikein onnistunut ja nuken tunnistaa heti Auroraksi. Leuka tai sen koko ei häiritse ainakaan minua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, kyllä tämä nukke on aika unelmien täyttymys. Päämuottikaan ei tässä nukessa häiritse ollenkaan, toisin kuin monessa normaalissa Aurorassa. (syy voi toki olla Disneystoren tuotekuvissakin. Ehkä ne eivät oikeasti näytä niin pahalta. :D)

   Poista
 4. Nyt iski kateus! On meinaan sen verran hieno nukke! :) Loistavaa, että jaksetaan panostaa myös keräilynukkeihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Hienoa että Disneystore jaksaa tehdä jotain uniikkia ja erilaista!

   Poista