sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Tuliaisia Lontoosta

Hei! Syksyn ensimmäinen kunnon postaus lähtee nyt käyntiin! En yhtään osannut ajatella että minulla olisin niin kiirettä nyt tuon koulun kanssa että hyvä jos kerran kuukaudessa kerkeän päivitellä! Nyt oli ensimmäinen viikonloppu kun ei tarvinnut miettiä mitään kouluasioita sitten koulun alkamisen. Mietinkin että nyt postaillaan kun aihetta olisi mutta tämäkin sitten venyi ihan iltamyöhään.

Mutta pidemmittä puheitta asiaan. Eräs ystäväni kävi kesällä Lontoossa lomamatkalla ja minä tietenkin todella hyvänä kaverina kinusin häneltä jotain Frozen tavaraa tuliaisiksi. :D Kun näimme seuaavan kerran oli hän jo muovipussista kaivamassa tuliaisiaan. No, hän antoi minulle söpön pienen Big Ben -avaimenperän.

Olin että jaa. Kunnes hän kavoi pussista itse maalaamansa Olaf-taulun ja ojensi sen minulle! Ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen tuolloin. Olin todella iloinen kyseisestä taulusta ja etenkin siitä, että hän itse jaksoi nähdä vaivaa sen eteen. (kuulemma maalasi sitä kaksi viikkoa.) Tuo oli jotain paljon parempaa kuin tehtaissa tehty Frozen krääsä. (ei sillä, tykkään niistäkin :D mutta tuo itsetehty taulu oli jotain niin siistiä!) Ja tietenkin tässä muutama kuva teille näytille.

Eikö olekin suloinen! ^-^

Taulu pääsi pöytäni vieressä olevalle seinustalle pitkiä ja ärsyttäviä läksysessioitani piristämään. 


Aivan mahtava yllätys! Mutta nyt vielä vähän infoa tulevasta. Lähden tulevana tiistaina Italiaan viikoksi (hui!), ja sitä ennen tuskin kerkeän enää postailla. Mutta Italian reissuni jälkeen luvassa on aika paljon Prinsessa Ruusunen -aiheeseen liittyviä juttuja. Ainakin pyrin tekemään postaukset Ruususen ja Pahattaren blu-ray julkaisuista sekä muista Ruusus-tuotteista. Jos saan haalittuani Italiasta jotain Disney tavaraa niin siitäkin kerron toki. Lisäksi tulossa muutama asiapostaus. Joten hyvää kannattaa odottaa eikös? ;D

1 kommentti:

  1. Ihana ystävä sulla kun näki noin vaivaa :) <3 Ja taulu on tosi hyvin onnistunut!

    VastaaPoista