torstai 3. huhtikuuta 2014

Leijonakuningas kokoelma

Ajattelin että nyt olisi taas jonkunlaisen kokoelmapostauksen aika. Tässä kun on tullut jo useampi esittelypostaus, vaihtelu virkistäisi. Tänään esittelenkin vaatimattoman Leijonakunigas kokoelman.


Kokoelmaani kuuluu Leijonakunigas lautapeli, elokuvan diamond editionin blu-ray sekä dvd julkaisu, Jylhäkallion ylpeys vhs sekä kulahtanut muki. Blu-rayssa ja dvd:ssä on luonnollisesti sliparit mukana.


Lautapeli on ikivanha. Se on ollut meillä jo niin kauan kuin muistan. Tykkäsin pelata peliä pienenä, vaikka siinä ei ollut enää kaikkia osiakaan jäljellä. (kuten ei nykypäivänäkään) ohjeetkin uupuvat.


Tämäkin ollut meillä ikuisuuden. Elokuva oli todella kivaa katsottavaa pienenpänä, nykyään katselu onkin jäänyt vähemmälle, vaikka meillä vielä jotenkuten toimiva vhs soitin onkin. Kansikuvasta tykkään enemmän kuin nykyisessä blu-ray versiossa. Etenkin tuo taivaasta lankeava valo teki minuun pienenä vaikutuksen.


Tämä blu-ray julkaisu on tilattu home enteriltä. Tämän piti tulla dvd:nä mutta jostain syystä home enterillä ei ollut pelkkää dvd:tä joten lähettivät tilalle blu-ray + dvd version. Enkä kyllä ollut yhtään harmissani. Plussaa olivat sliparit, joita ei yleensä home enterin paketeissa mukana tule


DVD julkaisu oli hetken mielijohteesta tehty ostos, koska halusin Leijonakuninkaan myös dvd versiona hyllyyn komeilemaan. Tykkäänkin enemmän dvd:n sliparista koska siinä ei ole häiritsevää keltaista nauhaa. 

Kulahtanutta mukia en ala sen tarkemmin esittelemään. Ruma kuin mikä. Tässä olikin postaukset tältä viikolta. Ensi viikolla onkin sitten juttua parista kirjasta. Huomenna meikä lähtee isoskoulutusleirille viikonlopuksi! Näkyillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti