keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Disney Infinity Elsa figuuri

Tämä viikko on blogissani pyhitetty Frozenille. Perjantaista perjantaihin teen postauksia kyseisestä elokuvasta. Tervetuloa siis seuraamaan Frozen viikkoa! :)

*  *  *

Heips! Tällä kertaa kertoilen vähän Disney Infinity Elsa figuurista, jonka ostin tuossa Frozenin ilmestymispäivänä.Infinity hahmojen pakkaukset ovat mukavan näköisiä. Ei liikaa härpäkkeitä ja hahmon näkee helposti, jos ei halua avata pakkausta. (ainoa häiristsevä asia on tuo hintalappu jota en saanut täysin pois.)
Elsa on todella nätti figuuri infinity muodossa. Ilme, asento ja kaikki toimii.


Oli pakko ottaa miljoona kuvaa Elsasta, koska se vaan on niin kuvauksellinen. Tykkään näissä figuureissa siitä, että niitä ei rueta tekemään liikaa elokuvien hahmojen näköisiksi. Muutenhan ne eivät vaikuta samaan peliin kuuluvilta. Tykkään myös siitä, että hahmojen jalustat sopivat elokuvan teemaan.
Elsa tässä tapauksessa seisoo kauniin lumihiutaleen päällä. Mallia otettu tästä?


Ehkä parhainta koko figuurissa on hiukset! Katsokaa nyt noita hiuksia! Upeat vai mitä?


Kasvotkin onnistuneet. Tunnistaa Elsaksi. :)


Kaunis figuuri. En kadu ostamista vaikka en peliä omistakaan. Suosikkini tässä on hiukset, asento, kasvot ja alusta. Täytyypä ostaa joskus Anna hänelle kaveriksi.  Mitä mieltä te olette Infinity figuureista? Omistatteko niitä? Mitkä omistatte? Kommenttia kehiin!

ja jos vielä hehkutetaan Elsaa, niin onnistuin viimein ja vihdoin ostamaan brittien Disney Storesta Classic Elsa nuken! ^w^ Voi että olen iloinen. Nykyään tutnuu että classic nuketkin Frozenista on niin Limited Editionia koska nekin myydään tunneissa. Nyt kävi hyvä tuuri! :)

2 kommenttia:

 1. Voi ihme, kun tuo Elsa figuuri on ihana! Oon kaupoissa noita ihastellut, mut en oo (toistaseks) ostanu. Elsan voisin kyllä haluta. Lisäksi tykkään Tähkäpäästä ja Annakin on aika söpö! :)

  Hienoa, että sait Elsa nuken ostettua! Ne nuket menee kyllä ihan järjettömän nopeesti kaupaksi! Mut eihän se kyllä mikään ihme ole, kun sen verran kauniita ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olin ihaillut kaupoissa noita infinity figuureja. Oli sitten pakko ostaa ensimmäinen. Vielä haluaisin Tähkiksen, Annan, Nellin ja Ralfin. :D

   joo, olin todella iloinen kun sain viimein nuken ostettua. Frozenin nukkeja ostettaessa täytyy olla nopea. Disney ei varmaan ollutkaan niin varautunut, kuinka hyvin nuket menevät kaupaksi.

   Poista