torstai 10. huhtikuuta 2014

Blogissa alkaa Frozen viikko!

Heipä hei! Tänään julkaistaan viimeinkin kauan odotettu Frozen DVD:nä, Blu-rayna sekä 3D blu-rayna. :) Tämän kunniaksi päätin pitää blogissani Frozen viikon. Tästä perjantaista ensi perjantaihin on postuksia vain Frozeniin liittyen.

Tänään laitan siskoni rahoineni ostamaan Frozenin blu-rayn, koska itse joudun olemaan koulussa. Ja tänä iltana katsellaankin taas tuota ihanaa elokuvaa. :D Jos jolle kulle ei ole vielä tullut selväksi, niin rakastan Disneyn Frozenia.

Milloin te aiotte ostaa Frozenin? Minkä julkaisun? Kommenttia saa heittää Frozen viikosta ja kommentit muihinkin postauksiin ovat enemmän kuin tervetulleita! :)

Viettäkää tekin hyvä Frozen viikko!

2 kommenttia:

 1. Hieno idea, mikäs sitä onkaan mukavampaa kuin Frozen-juttujen lueskelu :)

  Itsekin nappasin tänään Stockalta mukaan Frozen BD:n muiden ostoksien ohessa. Kiva että leffasta tuli todellakin tuo pelkkä BD eikä combo-packia, ne kun tapaavat olemaan hinnakkaampia. Muutenkin kiva että Blu-Rayden hinta on laskenut vuosin myötä, pari vuotta sitten maksoin ekoista Disney BD:istäni sen kolmekymppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi hinta on todellakin laskenut! :) Nyt blu-ray elokuvat ovt mukavan hintaisia. Sisko on parhaillaan kaupungissa ostamassa Frozenin BD:tä (minun rahoilla tietty).^^

   Kivaa kun tykkäät jo etukäteen Frozen viikosta! :) Minulla onkin tullut kerättyä lähiaikoina Frozen kamaa, joten ajattelin että Frozen viikko voisi olla aika hyvä sauma tehdä postauksia siihen liittyen. :D

   Poista