sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Jos minulla olisi loputtomasti rahaa....

Sara heitti minulle haasteen tämän blogini alkupäivinä. Haaste kuului näin:


Haaste vaikutti niin hauskalta, että otin sen vastaan. Tässä tulevat Disney tavarat jotka ostaisin, jos minulla olisi ehtymätön rahasampo!

1. Ostaisin kaikki Disney Infinity figuurit. 
Peliä en omista, mutta nuo figuurit ovat vaan niin keräiltävän näköisiä, ihania ja sopisivat hyllylleni täydellisesti! Aina kun käyn kaupassa ne vain huutavat, että "osta meidät! OSTA MEIDÄT!". Näitä figuureja ajattelinkin ostaa, mutta ehkä en ihan kaikkia :'D

2. Ostaisin kaikki Disneyn klassikot VHS:nä, DVD:nä ja Blu-rayna.
Siksi koska keräilijän luontoni sanoo niin!

3. Ostaisin kaikki Disneyn taidekirjat.
Taidekirjat ovat todella kiehtovia ja minua kiinnostaa aina suunnattoman paljon elokuvien taiteet ja taidekirjat. Jos vielä Disney-taidekirja, sen parempi! Joitain taidekirjoja olen ostamassa.

4. Ostaisin kaikki mielestäni kauniit Disneyn Limited Edition nuket. 
niihin on panostettu paljon enemmän kuin normaaleihin nukkeihin, ja siksi niin vastustamattomia. 

5. Ostaisin kaikki Rosan ankkakirjat.  
Rosa on niin taitava! Hänen tarinansa ovat mielenkiintoisia ja nerokkaita!

6. Ostaisin kaikkien Disney klassikkojen soundtrackit suomeksi ja englanniksi
Niitä voisi sitten kuunnella kun on tylsää tai taustamusiikkina muuta puuhatessa. :)

7. Ostaisin kauniisti kuvitettuja Disney satukirjoja. 
Minulla ei nyt ole esimerkkiä, mutta ymmärrätte kuitenkin. 

8. Ostaisin myös Disney Storen nukkevaraston tyhjäksi.
Etenkin Frozen nuket kiinnostaisivat. Unohdin kokonaan normaalit DS nuket. 

9.  Mattelin Disney nuketkin löytäisivät tiensä hyllyyni.

10. Ostaisin sitten hienoja Disney julisteita. 

Tälläisen saldon keksin kamaa, mitä ostiaisn jos minulla olisi loputtomasti rahaa. Näistä henkilökohtaiset suosikkini ovat kohdat 1, 2, 3, 4, 6, ja 8. Tämän tehtyäni olen ihan iloinenkin siitä että minulla ei ole rahaa loputtomiin. :P


4 kommenttia:

 1. Hienoa, että innostuit toteuttamaan haasteen näinkin pian :) Keräilijän luonteesi taitaa olla aika vaativa tyyppi! Taidekirjat ovat kyllä aivan ihania, animaatiotaidekirjoista saa todella paljon tietoa elokuvan teosta jne. Itse tykkään erityisesti konseptitaiteesta. Tästä postauksesta saa hyvän kuvan, että millaisesta Disney-kamasta olet erityisen kiinnostunut :> Lisäkysymyksenä vielä, että mistä Limited Edition-nukeista haaveilet erityisesti? Kruunajais-Elsan oletkin jo nukkeblogisi puolella maininnut, mitkä muut kutkuttavat keräilijänluonnetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidekirjat ovat niin ihania! Onneksi saatiin tilattua Art of Frozen miulle (jonka maksan takaisin, koska vanhemmat tilasi) ja pian ehkä saapuukin Art of Tangled. Minäkin tykkään todella paljon konseptitaiteesta. On aina mielenkiintoista nähdä minkälaisia elokuvien hahmojen piti alunperin olla. :)

   Tuon Kruunajais-Elsan haluan ehdottomasti tällä hetkellä. Minulle periaatteessa kelpaa kaikki LE- nuket, kunhan ne ovat nättejä. :D Limited Edition prinsessat ovat todella kauniita, ja muutaman sellaisen joskus ehkä hankin Kruunajais-Elsan kaveriksi, mikäli sen onnistun ostamaan. Myös LE-pahikset kiinnostaisivat todella paljon. :)

   Poista
 2. Minäkin pidän noista Disney Infinity figuureista! Minulla ei ole mitään pelikonsolia, mutta tyylitellyt figuurit viehättävät.

  -maitorahka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tässä ollaan figuurien perässä juoksemassa. :D

   Muutenkin tykkään Infinity figuureissa siitä, että niitä ei ole tarkoitettu tismalleen täydellisiksi hahmokopioksi, vaan niistä on kaikista tehty pelin maailmaan ja muihin hahmoihin sopivat. Tykkään! :)

   Poista