perjantai 28. maaliskuuta 2014

Disney Frozen Deluxe Edition soundtrack

Heipä hei! Arvatkaa kuka yllättyi iloisesti kun postilaatikosta löytyi mysteerinen paketti joka oli saapunut yhdysvalloista? No minä tietenkin! Tälläinen paketti postilaatikosta löytyi. En ollut 100% varma että kysessä olisi se jota olin odottanut, mutta epäilyni olivat vahvat. No paketista paljastuikin...


Frozenin 2-disc Deluxe Edition soundtrack! ^w^ Katsokaahan tuota kaunokaista! Olin todella positiivisesti yllättynyt kuinka nopeasti levy tuli, nimittäin soundtrackin piti alunperin tulla vasta 10. päivä huhtikuuta! :D Kyllä melkoisen nopeaa hommaa Amazonilta. (josta levyn siis tilasin) 

Eikä oikeastaan edes kovinkaan paljoa haittaa, vaikka soundtrack ei tullut superkauniissa kartonkikotelossa, nimittäin musiikkihan se on tärkein, ja levy tuli odotettua nopeammin. (Ja olen alkanut tottua huonoon tuuriini Frozen kaman kanssa) Mikäli kuitenkin haluat tietää minkälainen on soundtrackin ensimmäinen painos, kannattaa lukea Paulan oiva blogipostaus. 

Mutta asiaan. Levy on kansikuvaltaan jo satumaisen kaunis, ja siksi tilasinkin levyn Amazon.comista (ns. Amerikan Amazon) Britti amazonissa kansikuva ei ole levyllä yhtä kaunis, vaan kannessa komeileekin elokuvan hahmot. Pelkkä logo huurteisella pohjalla tuo soundtrackille jotain arvokkuuden tuntua. 


Tässä vielä levyn takakansi. En voi lakata tykkäämästä tästä! 


Tässä vielä kappalelistaus lähempää. Onneksi sain ostettua tämän Deluxe Editionin, nimittäin kappalelistaus on huikea! Varsinaisella soundtrackilla on 32 kappaletta ja extra levyllä on 23 kappaletta. En kyllä kadu musiikin takia yhtään tätä ostosta, nimittäin Frozenin musiikki on päätä huimaavan hienoa ja extralevyllä olevat demot ja poistetut laulut ovat hyvin mielenkiintoisia. Robert Lopez ja Kristen Anderson-Lopez ovat tehneet mahtavaa työtä Frozenin musiikkien kanssa.


Tyylikäs tarra sai lähteä pakkausmuovin mukana.


Tältä näyttää kotelon sisältö. Kaunis jääkide/huurre kuvio toistuu myös kotelon sisäpuolella. 


Tältä näyttävät itse levyt. Varsinaisen soundtrackin levy mukavan sininen....


...Ekstralevyn ollessa valkoinen. Kummassakin levyssä on kauniita kuvioita jotka sopivat kotelon teemaan. 


Levyjen takaa paljastuu jännä hohtava cd:n mallinen kuvio. Mikäpä siinä. 


Tässä vielä levy ilman häiritsevää muovia. Pakko vielä sanoa tuon lyriikkavihkosen kuvituksen olevan todella kaunista. Juuri oikeita kuvia olivat siihenkin käyttäneet. :) Jos jotakuta vähänkään kiinnostaa Frozenin soundtrack, niin kehotan ostamaan tuon Deluxe Editionin. Kauniin musiikin lisäksi saa kuulla paljon ekstramateriaalia ja vähän tietoa tarinan vaiheista.

2 kommenttia:

 1. Itselläni on myös tuo 2-levyinen julkaisu, mutta omani on digipak. En edes tiennyt, että tuosta deluxe soundtrackistä saa tuollaisen tavallisenkin mallin. Nättihän tuo digipak on kaikkine kimalluksineen, mutta omaan makuun hieman epäkäytännöllinen. :( T: Lauruska Taikiksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olisin halunnut juuri tuon digipakin enemmän. Koska kaikki kimallus. Tuo tavallinen versio 2 levyisestä soundtrackista tuli markkinoille mielestäni vasta kun digipak oli loppunut. Tuo digipak kyllä on siinä määrin epäkäytännöllinen kun pitää kohdella sitä niin hellävaraisesti jne.

   Tosi kivaa että päätit pistäytyä täällä blogimaailman syrjäisimmässä kolkassa! :)

   Poista