perjantai 7. maaliskuuta 2014

Disney Elokuvakokoelma

Aloitetaan tämä blogi homma mahtipontisesti, joten esittelen ensimmäiseksi Disney elokuvakokoelman. Vuosien varrella meille on kertynyt jos jonkinlaista Disney dvd:tä ja nyt viimepäivinä blu-ray levyjä. Kokosin sitten kaikki Disney dvd:t ja blu-rayt komeilemaan kymmeniin muutamaan kuvaan.

Tässäpä ensin muutama kuva niistä komeilemassa hyllyssä.  Tässäpä sitten klassikko kokoelmani. Suuri osa klassikoista puuttuu, mutta yritän täydentää kokoelmani joskus kokonaiseksi. Klassikoista minulla on Blu-rayna vain Aladdin ja Leijonakuningas, mutta jatkossa tulen hankkimaan klassikot blu-rayna. (Oli muuten tuskaa saada nuo kaikki klassikot samaan kuvaan järkevästi)


Pino on korkea.

 Sitten siirtykäämme Disneyn muihin elokuviin. En tajua miten tänne on eksynyt jotain Mikki Hiiren kerhotaloja tai jotain, mutta todennäköisesti ne menevät nuoremmille ikäpolville suvussamme. Henkilökohtaiset suosikkini näistä elokuvista ovat Tuhkimo: taikansa kutakin ja Lumottu. Tuhkimo kolmosessa olisi ainesta ihan klassikoksikin. Yksi parhaimpia jatko-osia Disneyltä.Sitten vielä kokoelma elokuvia jotka on suunnattu ns. "vanhemmalle väelle". Tiedän että tuo kolmas Narnia ei ole enää Disneyn levittämä, mutta huomasin sen vasta kuvan otamisen jälkeen, joten annettakoon se anteeksi. Henkilökohtaiset suosikkini näistä ovat ensimmäinen Narnia, Saiturin joulu, sekä Liisa Ihmemaassa.

2 kommenttia:

 1. Onneksi löysin blogisi! Aivan mahtava! (kiitos fb :3)

  Odotan innolla lisää postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaw! Ihanaa, kiitos Vilma! ^^

   Kivaa että odotat postauksia innolla! Minäkin odotan tulevia postauksiani innolla, sillä en yhtään tiedä mitä tämä harrastus tuo tullessaan! :D

   Poista