maanantai 31. maaliskuuta 2014

Disney Aladdin blu-ray

Minun siis PITI julkaista tämä postaus jo varmaan viikko sitten, mutta kuvat katosivat ja muuta tuli tielle. Mutta nyt voin omaksi ilokseni todeta, että kaikki ne kadonneet kuvat olivat vielä kamerassa, josta onnistuin ne uudestaan siirtämään koneelle. :) (Tuntuu muuten, että teen näitä postauksia aivan liian tiuhaan. :D Mitä mieltä te olette postaustahdista?)

Mutta aloitetaan. Kävin hiihtolomalla Oulussa tapaamassa siskoani. Samalla reissulla tuli ostettua Aladdinin blu-ray julkaisu, jota kokoelmassani ei vielä ollut.Kansikuva on ainakin omaan mieleeni. Ensimmäinen vhs-kansi on kaikkein toimivin. Myös blu-rayssa. Aladdin tosin näyttää vähän pöhköltä, mutta ei se mitään. Kokonaisuutena kansi on oikein onnistunut.

 Takakansikin on nätti. Kauniin taustan ovat valinneet, jos ei muuta. En vaan tajua tuota ylimääräistä Abua tuolla nurkassa. (Ärsyttävää muuten tuo heijastus mikä kotelon muovista tulee :P)


Tuossa vielä tarkempi juonikuvaus. Yleensä olen törmännyt suomalaisissa takakannen juonikuvauksissa virheisiin. Tämä ei ole poikkeus. Jasmine ei minun muistaakseni ainakaan ollut mukana vapauttamassa henkeä. Mutta pikkuvikoja :D


Ekstrapuoli on ihan mukava. Paljon enemmän ekstroja verrattuna vaikka DVD julkaisuun. Tuo laula mukana ei oikein innosta, mutta esimerkiksi poistetut kohtaukset ja elokuvan teko kiinnostavat. En ole vielä kerennyt katsomaan elokuvaa tai ekstroja mutta kyllä sekin vääryys joskus korjataan. 


Kotelon sisältä löytyy "erittäin tärkeä" infolappunen ja levy. Olisin toivonut levyssä olevan jonkunsortin kuva, mutta kyllä tuo sininen pelkistetty levykin on ihan kiva. Ainakaan ei ole turhia härpäkkeitä sun muuta, mitä joskus dvd levyissä näkee.

Mitä mieltä te olette Aladdinin blu-ray julkaisusta? :)


4 kommenttia:

 1. Postaustahti on hyvä. Mielestäni on tärkeintä että postaat silloin ku itsestäsi tuntuu hyvältä :)

  Mielestäni on hyvä, että tähän Aladdinin Blu-Ray -julkaisulle on saatu enemmän lisämateriaalia kuin DVD:lle, aika monissa taitaa olla joko samat lisämateriaalit tai sitten vähemmän kuin DVD:llä... Pitäisi kyllä varmaan itsekin tsiigailla joskus noita "näin elokuva tehtiin" -juttuja, kun tämäkin BD sattuu löytymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kysäisin vaan, kun joskus tuntuu että voisin tehdä joka päivä kymmenen postausta jos intoa löytyy. :D Mutta olen huomannut että maksimissaan 2-3 postusta viikossa on ihan sopiva miulle. (ellei kyse ole esimerkiksi haasteesta yms.)

   Joo, nykyään blu-ray levyissä on enemmän ekstroja kuin DVD:ssä. (se on osasyy sille miksi meillä nyt on blu-ray soitin) En ole varma, mutta luultavasti ehkä myös vähän taktikointia. "jos melkein kaikki (hyvä) lisämateriaali siirretään blu-raylle ja tehdään dvd julkaisuista mahdollisimman kämäisiä, niin ne kaikki ostaa blu-ray levyjä! Saamme rahaa ja kaikki on iloisia jei!"

   Näin elokuva tehtiin jutut on mielestäni mielenkiintoisimpia lisämateriaaleja mitä elokuville voidaan tehdä. :) Itseäni ainakin kiinnostaa elokuvien tuotanto ja tekovaiheet yms. Mutta niitä tulee minulla kuitenkin aina harvemmin katsottua niiden pituuden takia. En aina jaksa katsoa edes puolen tunnin näin elokuvanteko dokumentteja. :D

   Poista
 2. Ihan hyvä päivitystahti ja kivan näköinen blu-ray ^^

  VastaaPoista